Voorwaarts Marsch!

Op zondag 10 april a.s. houdt Harmonie Oranje Nassau i.o. een openbare repetitie op het Klein Weike bij Café Krijnen. De repetitie start om 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Enige spelbreker zou het weer kunnen zijn.

Twee Koningsdagen lang is Bergen op Zoom niet wakker geworden door de jubelklanken van Harmonie Oranje Nassau i.o.. Veel mensen zullen de Harmonie gemist hebben, maar de Harmonie heeft ook de mensen gemist. Wat te denken ook van al die gedecoreerden die, voorzien van de nodige drank en versnaperingen, normaal gesproken zaten te wachten en zich afvroegen of zij een bezoek zouden krijgen van dit gezelschap. Dat hebben we allemaal moeten missen evenals het ontbijt bij de Burgemeester en het te laat komen voor de Vlaggenparade. 

Ook de muzikanten en begeleiders waren teleurgesteld dat ze twee jaar lang niet konden uitrukken op, voor velen, het muzikale hoogtepunt van het jaar. 

Dat is allemaal voorbij en we kunnen weer starten met het nieuwe ‘normaal’. 

Daarom heeft Harmonie Oranje Nassau i.o. besloten om op zondag 10 april een openbare repetitie te houden zodat toehoorders weer kunnen wennen aan de vrolijke marsen en dat we elkaar weer kunnen zien (en horen). Eindelijk…..!

Dan kan iedereen die dat wil, horen hoe het 17 dagen later op Koningsdag weer zal klinken. Dan zal het gelukkig om 7.00 uur weer door de straten schallen:

Voorwaarts Marsch…..!