We kregen een spannend bericht van Frans:

Beste,

 Ik ben verheugd om de publicatie van mijn tweede roman “De nacht is nooit af” (Uitgeverij Ambilicious) te mogen aankondigen.

 Een eerste presentatie gaat door in Boekhandel Van Kemenade en Hollaers, Ginnekenweg 52/54, 4818 JG Breda (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) op zaterdag 16/4 om 17 u. Ik zal over het boek in gesprek gaan met Nathalie Pagie (thrillerschrijfster), uitgever en boekhandelaar leiden het boek in.

 Een tweede presentatie gaat door in  Bibliotheek Alphen-Chaam, Gilzeweg 12, 4861 AT Chaam op donderdag 21/4 om 20 u. (inloop vanaf 19.30 u.). Gert-Jan van den Bemd (kunstenaar, wetenschapsjournalist en schrijver) spreekt met mij over het boek en over schrijven. De uitgever zal zorg dragen voor de introductie. De activiteitencommissie van de bibliotheek zorgt er voor dat alles in goede banen verloopt.

 Parkeren met de auto is iets moeilijker in Breda dan in Chaam, maar dat wisten jullie al!

 Aanmelden voor een van de boekvoorstellingen mag maar hoeft niet. Mijn mail-adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 Na afloop van de presentaties is er gelegenheid om het boek te kopen. Ik signeer en voorzie graag van een opdracht.

 Als je niet in de gelegenheid bent om op één van de presentaties aanwezig te zijn  en je hebt interesse in het boek, dan kan ik je een gesigneerd exemplaar toesturen ( 17,50 € + 2,50 € verzendkosten = 20 €). Het bedrag kun je overmaken op een van de volgende rekeningen:

 BNP PARIBAS FORTIS BE05 2300 3210 2875 tnv Frans Brocatus ovv “De nacht”

 RABOBANK NL23 RABO 0178 9433 98 tnv F.A.Brocatus ovv “De nacht”

 Graag ook het adres vermelden naar waar het boek gestuurd mag worden.

 Om alvast een klein beetje te proeven stuur ik je bij deze het omslag…

 

Met vriendelijke groet,

Frans A. Brocatus