Zaterdag 10 september in Bergen op Zoom. Kaartverkoop is gestart.

PopMonument, het festival wat popmuziek verbindt met erfgoed, presenteert vandaag de eerste naam voor de editie van Bergen op Zoom op zaterdag 10 september. Nederlands succesvolle artiest Eefje de Visser is de headliner van het festival. Ze speelt samen met haar band in poppodium Gebouw-T. De kaartverkoop is direct van start via www.popmonument.nl. Voor een kaartje betaal je 35,00 euro inclusief servicekosten.

Langgekoesterde droom

Met vier prachtige albums op zak, waarvan ‘Bitterzoet’ werd bekroond met meerdere prijzen waaronder een Edison, en een reeks uitverkochte clubtours achter de rug, stond ze al jaren hoog op het verlanglijstje van PopMonument. Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe EP ‘Blauwe Regen’ met single ‘Startschot’. Op zaterdag 10 september staat ze op PopMonument Bergen op Zoom. Meer namen van het programma en alle monumentale locaties volgen de komende tijd.

PopMonument is ontstaan in 2014 en heeft Bergen op Zoom als thuishaven. Sinds 2019 landt het festival in andere monumentale steden waaronder Veere, Breda en Willemstad. Zelfs tijdens de COVID-19 crisis werden vier uitverkochte edities, waarvan twee in Bergen op Zoom, georganiseerd. In 2022 breidt het festival verder uit met grote edities in onder andere Veere en Middelburg op 15 en 16 juli.

--

PopMonument Bergen op Zoom – 10 september 2022

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door: gemeente Bergen op Zoom, BNG Cultuurfonds, Prins Bernard Cultuurfonds, Mastboom Brosens, poppodium Gebouw-T, Open Monumentendag, Stadsgidsen Bergen op Zoom, Bibliotheek West-Brabant, SOUNDZ, Lyfter, Hotel Zeezicht en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.