Gebouw-T presenteert: de 10e editie van Op De T Festival, op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei.

Deze bijzondere jubileumeditie moest al tweemaal uitgesteld worden, maar dit jaar is het echt zover. Het wordt een extra groot feest wat we samen vieren met alle bezoekers, artiesten en vrijwilligers.  

 Optredens van onder anderen Blaas of Glory en De Baron 

Het eerste deel van de line-up is al bekend gemaakt: 666 The Nightmare, Tim Knol & The Bluegrass Boogiemen en Mindblow treden op tijdens het Op De T Festival. Aanvullend op dit programma, komen er ook optredens van: Squander Squad, De Baron en Blaas of Glory. Squander Squad is een unieke folkband uit Brabant. Jarenlang hebben zij menig podium op stelten gezet met hun mix van (Ierse) folkrock, klezmer, balkan en country. Niets is hen te gek. De Baron is Nederlandstalige Rock-Extravaganza. Verhalen over reizen, heimwee en de baron vertolkt door gierend koper, blaffende drums en vlijmscherpe taal. Blaas of Glory is een Heavy Metal Marching Band, de groep van acht muzikanten marcheert al jaren over verschillende festivals in heel Europa.   

Duurzaamste festival van Bergen op Zoom  

Bij Op De T Festival is duurzaamheid erg belangrijk. We besteden daarom veel aandacht aan afvalscheiding en biologisch afbreekbare producten. Op De T Festival is pin-only. Bezoekers die nog in het bezit zijn van de witte of groene muntjes van Gebouw-T kunnen deze nog dit jaar bij Op De T Festival inleveren.   

Gratis festival voor het hele gezin  

Het Op De T Festival wordt al sinds 2011 georganiseerd op het Wilhelminaveld. Het is een echt familiefestival met verschillende artiesten, foodtrucks, silent disco, activiteiten voor jongeren georganiseerd door WijZijn en Youth Goals en een leuke kinderhoek. Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en begint om 12:00 uur. Om 20:00 uur start de gratis afterparty in poppodium Gebouw-T. 

 

Vrijwilligers gezocht  

Net zoals bij Gebouw-T werken er vrijwilligers tijdens het Op de T festival. Hiervoor zoeken we nog mensen die tijdens het festival of de afterparty achter de bar willen werken. Ook zijn vrijwilligers die willen helpen met de activiteiten in de kinderhoek van harte welkom. Dit zijn oud-Hollandse spellen die worden georganiseerd in het teken van het tienjarige jubileum van het Op de T festival. Ook zoeken we vrijwilligers die willen helpen met de op- en afbouw van het festival. Als dank voor de inzet krijgen de vrijwilligers toegang tot een concert naar keuze in Gebouw-T, deelname aan de vrijwilligersbarbecue, een gaaf t-shirt en natuurlijk een fantastische dag. Alle helpende handen zijn welkom en kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .