'Nieuw werk te zien':  zo vertelt ons Jan

Hallo allemaal,

  

Nu de zomer langzaam overgaat in de nazomer, kijk ik graag met u vooruit naar wat de rest van dit jaar gaat brengen. September start meteen goed met een aantal nieuwe exposities, waar ik u graag ontmoet. Ook ben ik na 15 jaar van atelier veranderd en is mijn website vernieuwd. Ten slotte geef ik u een mooi cadeau idee mee.

 

Duo-expositie 'Raakvlakken'

Samen met collega beeldend kunstenaar Adri Geelhoed zal ik van 2 t/m 25 september exposeren in Galerie Arsis in Bergen op Zoom. De titel van de expositie is 'Raakvlakken'. Adri Geelhoed schildert Zeeuwse landschappen en we hebben eerder samen geëxposeerd in Middelburg en Terneuzen. Ondanks dat ons werk heel verschillend is qua materiaal en onderwerp, gaan wij in deze expositie op zoek naar raakvlakken.

Wat verbindt ons werk op het gebied van kleur, vorm en sfeer? En welke overeenkomsten kunnen de bezoekers van onze expositie ontdekken?

Openingstijden Galerie Arsis  

Vrijdagen en Zaterdagen van 12:00 uur tot 17:00 uur en telefonisch op afspraak via: 06 - 19 51 69 26

Zaterdag 10 september: Meet & Greet met Julia Bogner (gitaar)

Zondag 11 september: Monumentendag

Zondag 25 september: Koopzondag

Adres: Zuivelplein 5, Bergen op Zoom

 

Exposities 

 

Na een mooie expositie afgelopen weekend tijdens de kunstroute in Zoutelande, zijn er de komende weken meerdere exposities van mij te bezoeken:

- 3 t/m 25 september: 

  Heerlijke kunst in Oud-Vossemeer info  (ctrl + klik)

- Heden t/m 25 september: 

  Sculptour en galerie Beukenhof in Kluisbergen, België. info (ctrl + klik)

  Mijn werk staat zowel in de binnen- als buitenexpositie

 

Vernieuwde Website   een kijkje (ctrl + klik)

 

Als kunstenaar blijf ik mij steeds ontwikkelen en vernieuwen. Daarbij hoort ook een gemoderniseerde website die mooi verbeeldt en verwoordt waar ik en mijn werk voor staan.

In samenwerking met Erna Braat van Webfantasia is mijn website nu nog sprankelender. Neem even een kijkje!

Nieuw Atelier

 

Bijzonder was voor mij de verhuizing naar een nieuw atelier, na 15 jaar mijn atelier in Halsteren te hebben gehad. Het is een ruimer atelier aan de Zeedijk in Oud-Vossemeer, met een inspirerende buitenruimte om te werken, gelegen aan de dijk en dichtbij het water. Ik heb het er enorm naar mijn zin!

 Workshops

Meer ruimte betekent ook dat we hier weer workshops kunnen organiseren. Kijk hier hier  (ctrl + klik) voor meer informatie over de workshops Beeldhouwen, Papierscheppen en Schilderen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Adres: Zeedijk 10, Oud-Vossemeer

 Cadeau Idee 

 

Al sinds 2016 maak ik oloïdes, gemaakt van albast, in diverse maten. Elke oloïde is uniek en elke steen is uniek!  Dit maakt het een orgineel cadeau voor bijzondere gelegenheden, maar ook voor kunstliefhebbers die bijvoorbeeld jarig zijn of niet weten wat ze voor de feestdagen moeten vragen.

Inspiratie - Een oloïde is een geometrisch lichaam dat werd uitgevonden door de Zwitserse uitvinder, wiskundige en kunstenaar Paul Schatz. Een oloïde wordt gekenmerkt door de tuimelende beweging waarmee hij zich, afwikkelend over zijn gehele eigen oppervlakte, voortbeweegt over een plat vlak. Prijzen vanaf € 150,-

Ik wens u een fijne dag en hoop u te zien tijdens een van de expositiedagen in de nabije toekomst of voor een workshop! 

Kijk voor het laatste nieuws over mijn werk, workshops en expositiedata op mijn website, Instagram en facebookpagina.

 

 

Met vriendelijke groet,