Interactieve middag op 14 september van Brabants Landschap in samenwerking met IVN Groene Zoom 

Als we het hebben over het klimaat, is het verhaal over walvispoep een interessant onderwerp. Walvissen zijn de ingenieurs en landbouwers van de oceaan! Ze hebben een ongekend enorme invloed op het mondiale ecosysteem.

Met trots kunnen we u melden dat Stichting Rugvin deze middag op bezoek bij de Kraaijenberg komt. Voorzitter Nicolle van Groningen geeft een presentatie over de rol van de walvisachtigen, waarna u zelf aan de slag gaat met een interactief spel. Daarin wordt u uitgedaagd om het klimaat en de biodiversiteit in de oceanen te herstellen en daarbij ook de economische waarde van de walvissen te vergroten. U zult zien dat dit hand in hand gaat! Probeer diverse scenario’s en ontdek zo achterliggende informatie over belangrijke dieren en planten. 

Voor deze unieke activiteit dient u zich vooraf aan te melden op www.brabantslandschap.nl/activiteiten.

Aanvang 12 oktober om 14.00 uur bij bezoekerscentrum "De Kraaijenberg", Fianestraat te Bergen op Zoom. Duur ongeveer 2 uur. 

De kosten bedragen € 2,00 per persoon. Gratis voor beschermers van Brabants landschap en leden van IVN Groene Zoom.

Op de Kraaijenberg is het thema van de maand september... Klimaat! We besteden hier niet alleen in de activiteiten aandacht aan, er is ook een 'verwondertafel' in het bezoekerscentrum.

Kijk voor meer informatie ook op www.brabantslandschap.nl of op 

www.facebook.com/DeKraaijenberg