Kaartverkoop op zelfde niveau als pre-corona seizoen 2018/2019

Na een spetterende start met PopMonument en de openingsvoorstelling “Shakespeare by Heart” barst vanaf 29 september het nieuwe seizoen los in theater De Maagd. Het belooft een ‘ouderwets’ goedbezocht seizoen te worden, want de stand van de kaartverkoop evenaart op dit moment zelfs seizoen 2018/2019.

Uitverkochte zalen en populaire voorstellingen In de eerste weken van het nieuwe seizoen staan al een aantal hardlopende voorstellingen op het programma. Jawad es Soufi, Og3ne, Christel de Laat en Simone Kleinsma kunnen rekenen op goed gevulde of zelfs totaal uitverkochte zalen. Ook bij de Bergse verenigingen Jac. Danst en The MusiCompany worden uitverkochte zalen verwacht. De mini-musical De Kleine Zeemeermin was zo populair dat er zelfs een tweede show is bijgeboekt. Deze voorstelling maakt deel uit van de nieuwe voorstellingenreeks ‘Peutertheater op zondag’. Een gat in de markt zo blijkt, want alle voorstellingen in deze reeks lopen heel goed.

Nog meer nieuws

Naast de voorstellingenreeks ‘Peutertheater op zondag’, zijn er ook voor andere theaterliefhebber nieuwe thematische reeksen in het programma. Op verschillende zondagmiddagen zijn er klassiekers te (her)ontdekken met de reeks ‘Klassiek(ers) op zondag’. En voor de stand-up comedy en cabaretliefhebber is er in navolging van grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Breda nu iedere maand een ware comedyclub in Bergen op Zoom in samenwerking met poppodium Gebouw-T.

Klap op de vuurpijl

Als klap op de vuurpijl heeft theater De Maagd groot nieuws mogen ontvangen. De Oudejaarsconferentie 2022 van Guido Weijers zal op woensdag 28 en donderdag 29 december worden opgenomen voor nationale TV in theater De Maagd. Het theater heeft een warme band met Guido Weijers en is trots dat hij ons theater heeft uitgekozen om zijn show live op te nemen. Je kunt hier bij zijn door een kaartje te kopen via de website van theater De Maagd en wellicht zie je jezelf terug op nationale TV.

Het hele programma en alle nieuwe reeksen zijn terug te vinden op de website van het theater, www.demaagd.nl .