Hallo herders en herderinnen,

Zoals al eerder vermeld gaan we  op zondag 18 december de kerststal bezoeken in het Lievenshovenbos en we hebben gekozen voor de ‘oude locatie’ op de zandvlakte, dus wees op tijd (16.45 u) op de verzamelplek naast villa Heidetuin (pad richting bos) , want om 17.00 uur vertrekken de voorloopherders, richting de zandvlakte. Ook hebben we jullie gevraagd om wat ‘kleine centjes’ te sparen want het goede doel van dit jaar is: De Kanjerketting (van KiKa).

Nienke Proost Dietvorst had één grote wens: Zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa en in het bijzonder het project de Kanjerketting. Jaarlijks krijgen heel veel kinderen de diagnose kanker en start er een lang en zwaar traject om te herstellen. De kralenketting helpt daarbij. 

Kralen zijn als kleine lichtpuntjes tijdens de zware behandelingen en elke kraal staat voor een behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, operatie, bestraling of voor een ‘heuse rotdag’. De kinderen krijgen elke keer een kraal en rijgen die zelf aan een ketting en zo ontstaat een ‘ketting van bijzondere verhalen’ die helpt bij het verwerken. Nienke wil dus zoveel mogelijk geld ophalen om zoveel mogelijk kinderen te helpen. Helpen jullie ook mee en brengen jullie ‘wat klein geld’ mee zodat we strakjes een mooi bedrag kunnen schenken aan Nienke en dus aan jullie zieke leeftijdgenootjes!

We zien elkaar op zondag 18 december om 19.45 uur. Tot gauw.