Het jaar 2023 is nog maar net begonnen en we kijken als werkgroep kindervastenavend.nl met spanning uit naar de komende vastenavend.

Een vastenavend die dit jaar een motto heeft gekregen dat prima past bij onze doelgroep. Immers we werken dagelijks met jeugd en voor hen is deze vastenavend periode dan ook op hun lijf geschreven, want “Wie de leut et, et de toekomst!”

We zijn dan ook weer trots op hetgeen we de komende vastenavend aan de basisschooljeugd aan kunnen bieden. Wat te denken van wederom een Gróót Vóórleesféést voor de kinderen uit de groepen 1 t/m 3, of een bezoek aan Halwana voor de groepen 4/5, of echte bouwclubs bezoeken door groepen 7/8, een speurtocht door de stad of een interactieve doemiddag in d’n Enghel voor de groepen 6. Om van de vele lessuggesties voor alle groepen maar te zwijgen.

En dit is nog niet alles……we hebben nog meer in petto! Kijk maar eens op…. www.kindervastenavend.nl   Kindervastenavend.nl is een werkgroep die bestaat uit leden van de SV en (oud) leerkrachten van het basisonderwijs. Ze is trots op de samenwerking die ze tot stand brengt, voor de onderdelen die worden gebracht, tussen de Stichting Vastenavend, het CKB, de bibliotheek, de Bouwclubs en de Bergse Kamer.