6-gangen walking dinner - Het jaarlijkse ProefMei-diner op zaterdagavond is een begrip geworden. Dit jaar verplaatst het diner zich van de Grote Markt naar misschien wel de meest sfeervolle plek van de stad: de Franse Tuin van het Markiezenhof. Het wordt exclusieve avond met een zes-gangen walking dinner waarin de gastronomische schatten van de Brabantse Wal de hoofdrol spelen.

 

Live-muziek, de Versailles-achtige grandeur van de Franse Tuin, sfeervolle belichting en eten van topniveau: het ProefMei-diner in het Markiezenhof is een culinaire beleving waar je honger naar krijgt. Het walking dinner staat in het teken van de bekende drie A’s en wordt begeleid door een verrassend wijnarrangement. De topkoks van SMAECK staan garant voor een smaaksensatie van het hoogste niveau. De sprankelende gastvrouwen van PION zorgen ervoor dat de gasten een vlekkeloze avond beleven.

 

Exclusief diner: slechts 150 couverts beschikbaar

Wees er snel bij, want het aantal plekken voor het walking dinner is net zo exclusief als de locatie. Maximaal 150 gasten kunnen op zaterdag 6 juni aanschuiven in de Franse Tuin. Reserveer nu een couvert aan de receptie van het Markiezenhof, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op www.proefmei.nl.

 

Programma

Datum: zaterdag 6 juni

Plaats: de Franse Tuin van het Markiezenhof, entree via de Hoofdingang van het Markiezenhof

Aanvang: 19.00 (inloop vanaf 18.30 uur)