Verrassend Smaakvol
Dinsdag, 03 April 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De avond is alleen voor leden van Rabobank Zuidwest-Brabant. Gebruik de ontvangen kortingscode voor een GRATIS toegangsbewijs.

Laat je smaakvol verrassen!

Ook in 2018 biedt Rabobank Zuidwest-Brabant lokale talenten de kans zich te presenteren voor een groot publiek. Zang, dans, toneel of andere podiumkunsten, alles kan en mag tijdens de Coöperatieavonden! Met als thema "Verrassend Smaakvol" stelt Rabobank Zuidwest-Brabant speciaal voor haar leden een uitgebreid menu samen. Daarbij staat elke gang garant voor een bijzonder optreden.

Banking for Food

Maar niet alleen lokaal talent wordt een podium geboden. Helemaal in lijn met Rabobank's maatschappelijke thema 'Banking for Food' komt Sándor Schiferli je die avond vertellen over zijn passie voor lekker, puur, eerlijk, maar vooral lokaal eten. Als promotor van de Slow Food beweging weet hij daar alles van en sluit hij helemaal aan bij Rabobank's aandacht voor duurzaam voedsel. Ook Kees Palinckx en Peter Kesseler - twee lokale koks uit het werkgebied van Rabobank Zuidwest-Brabant - verrassen je met een bijzondere twist tijdens dit programma. 

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT BERGEN OP ZOOM