Claw Boys Claw
Vrijdag, 06 April 2018, 21:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Claw Boys Claw
Claw Boys Claw werd in 1983 opgericht en bracht sindsdien twaalf albums uit, waarvan twee sinds ze in 2007 weer bij elkaar kwamen. Frontman Peter te Bos is nog steeds de rebel uit de beginjaren. Samen met gitarist John Cameron vormt hij al ruim dertig jaar de kern van de band. In 2008 brachten ze hun veelgeprezen album ‘Pajama Day’ uit, gevolgd door ‘Hammer’ in 2013. En goed nieuws, want komend voorjaar komt het nieuwe album uit!

Website Claw Boys Claw
Support: TreeHook
Genadeloze energie, geen compromis en geen standaardformule. Een overdonderende noise rock band die zowat uit elkaar barst van de drang om het eruit te gooien. TREEHOOK begon op het Anywave festival in juni 2015 zonder album en zonder reputatie, het werd “de verrassing” van het festival genoemd. Datzelfde jaar nog tekende ze bij Cloudhead Bookings in Rotterdam en januari 2016 stonden ze al in Groningen op Noorderslag. Er werd getourd van het Zeeuwse Ovezande tot de Groningse hoofdstad en van Hoorn in Noord-Holland tot Deventer in Overijssel. 

Website Treehook
VRIENT VAN T
Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op een ticket voor Claw Boys Claw! Klik hier voor meer informatie.
Tickets bestellen
Bestel direct je tickets voor het concert van Claw Boys Claw via onderstaande button! Zin in een heerlijk diner vooraf? Bestel dan gelijk het T-Diner bij één van onze restaurants mee. Hier vind je meer informatie over het T-Diner. Let op, je moet zowel een ticket voor het concert, als een ticket voor het T-Diner in je bestelling plaatsen als hiervan gebruik wilt maken.
Tickets bestellen 

Kosten
Voorverkoop: € 19,00

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ BERGEN OP ZOOM