Anne van Damme en Jesse Laport in Bibliotheek Bergen op Zoom
Zaterdag, 07 April 2018, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zaterdag 7 april barst om 20.00 uur hét singer-songwriter festival PUUR los bij Poppodium Gebouw-T! De beste singer-songwriters en Spoken Word artiesten van Nederland en België zijn van de partij. Om 14.30 uur is er een sneak preview in de Bibliotheek Bergen op Zoom met optredens van singer-songwriter Anne van Damme en Spoken Word artiest Jesse Laport.

Anne van Damme 
Anne van Damme is een jonge singer-songwriter die oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen komt. Deze Rockacademie alumna weet te raken met haar gevoelige liedjes en warme stem. Ze fabriceert frisse popsongs met teksten die enerzijds diep en ontroerend kunnen zijn, maar anderzijds zeker ook gevat en direct. Met haar sprankelende gitaarspel en open uitstraling weet Anne de bezoekers mee te slepen in haar wereld.
Zie ook www.annevandammemusic.com 

Jesse Laport
Spoken Word artiest Jesse Laport is briljant. De zelfbenoemde stadsdichter van Arnhem haat de stad die hij liefheeft. Hij spuugt op draaiorgels, verlangt naar een tijd zonder beeldscherm en confronteert zijn publiek met ritmische redes en andere retorische hoogstandjes. Hij laat lachen, huilen en liefst nog een beetje denken.
’s Avonds treedt Jesse nogmaals op, evenals de Spoken Word artiesten Marian de Ridder en Robbert Meijntjes.
Zie ook www.jesselaport.nl 

Spoken Word
Spoken Word zijn voordrachten in de vorm van een lezing of performance, met poëzie, gedichten, korte verhalen, columns, statements en ga zo maar door. Dit kan gesproken, gedeclameerd of gezingzegd worden, al dan niet met visuele of muzikale ondersteuning. Oftewel; Spoken Word vertelt een verhaal, net als singer-songwriters doen!
Dit programma-onderdeel is in samenwerking met de Bibliotheek Het Markiezaat tot stand gekomen.

Erbij zijn
Je kunt de sneak preview in de Bibliotheek Bergen op Zoom gratis beleven.
Tickets voor het avondprogramma van PUUR zijn te koop via www.gebouw-t.nl 

Locatie de Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK Bergen op Zoom