Benefietconcert CKB en ’t Druppeltje
Zondag, 08 April 2018, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genieten van afwisselende muziek en tegelijkertijd een goed doel steunen: dat kan op zondag 8 april, aanvang 14.00 uur in de CKB Theaterzaal. Het CKB en ’t Druppeltje presenteren hier een Benefietconcert t.b.v. Terre des Hommes, met een optreden van het seniorenorkest Young4Ever en het Clarinet Choir. Deze ervaren CKB ensembles staan garant voor een middag vol swing en mooie klanken die een breed publiek aanspreken, jong en oud. Gratis kaartjes kun je afhalen bij de CKB balie.

Voor dit Benefietconcert bundelen ‘t Druppeltje en de CKB cursisten hun krachten. De toegang is gratis (je hebt wel een kaartje nodig) en donaties zijn van harte welkom. De opbrengst daarvan gaat naar Terre des Hommes, de charitatieve internationale instelling die zich richt op de rechten van het kind en die kinderhandel en uitbuiting van kinderen bestrijdt. ’t Druppeltje is de winkel van Terre des Hommes (in de Lievevrouwestraat) die gratis verkregen gebruikt speelgoed, baby-artikelen, kinderkleding, kinderboeken en nieuw houten speelgoed verkoopt t.b.v. het goede doel. 

Het Benefietconcert begint op zondag 8 april met een optreden van het CKB Clarinet Choir onder leiding van Gerrit-Jan Verhage. Er is ook een korte presentatie van ’t Druppeltje. Na de pauze treedt het grote CKB seniorenorkest Young4Ever op onder leiding van Jan Spruit. De muzikanten hebben al heel wat podiumervaring en krijgen elke muziekliefhebber enthousiast, de vonk springt vanzelf over. Samen met ’t Druppeltje hopen de CKB cursisten op een volle zaal met publiek van alle leeftijden. Na het concert is er nog een gezellig samenzijn in de foyer van de CKB Theaterzaal. 

Gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de CKB balie (Burgemeester Stulemeijerlaan 3). Kijk voor de openingstijden op www.ckboz.nl 

Locatie CKB Theaterzaal Burgemeester Stulemeijerlaan 3 4611EH BERGEN OP ZOOM
Gratis toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de CKB balie (Burgemeester Stulemeijerlaan 3)