DE KANAKEN MET TYRCONNELL IN IERSE SESSIE
Zondag, 22 April 2018, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Kanaken houden op zondag 22 april wederom samen met Tyrconnell een Ierse sessie in Het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom. Dit is inmiddels de derde keer en heeft voor vele Bergenaren al een vaste plaats in de agenda. Vanaf 14.30 uur wordt er Ierse muziek gespeeld en gezongen. 

De Kanaken zijn natuurlijk al langer bekend om hun nummers in allerlei talen maar zingt sinds een aantal jaren ook populaire Ierse nummers zoals Fiddler’s Green, Botany Bay en The Wild Rover en voegen steeds meer mooie en gewaagde Ierse nummers toe aan het repertoire. Sommige nummers worden 4-stemmig ten gehore gebracht. De muzikaal leider Jac Bruijs neemt met minder geen genoegen.

Tyrconnell is een Zeeuws-Brabantse band bestaande uit 5 man. Naar eigen zeggen spelen zij met zeer veel plezier in kroegen en kerken. Hun naam hebben zij ontleend aan een Iers whiskymerk.

De bedoeling is dat tijdens de sessie van bekende maar ook minder bekende nummers teksten worden geprojecteerd zodat iedereen kan meezingen.

Dus voor iedereen die, eventueel onder het genot van een echte Ierse pint, wil meezingen of gewoon luisteren naar Ierse songs en ballads die met veel plezier en enthousiasme worden gebracht: kom op zondag 22 april om 14.30 uur naar Het Zwijnshoofd. 

Tyrconnell en De Kanaken wensen de bezoekers alvast heel veel luister en zingplezier toe! Je bent van harte welkom! Toegang gratis. 

Locatie Vestzaktheater Het Zwijnshoofd Moeregrebstraat 18 4611JC BERGEN OP ZOOM