Wandelen met de hond aan de lijn
Zondag, 22 April 2018, 10:00 - 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/visdonk/agenda/wandelen-met-je-hond-aan-de-lijn-leuk
Wandelen met de hond aan de lijn
Geniet van een heerlijke wandeling door de natuur op Landgoed Visdonk met je hond aan de lijn. Je wandelt samen met de boswachter en een gediplomeerd hondengedragstherapeut- en instructeur van BDC Hondengedrag. Onderweg geven zij tips om de tocht nog leuker te maken. Op Visdonk heb je een hondenlosloopgebied, speelweide en gebieden waar een aanlijnplicht is. Je komt langs al deze gebieden tijdens de wandeling. 

Doe - spelletjes voor onderweg
Dat wandelen met je hond aan de lijn leuk is, ontdek je al spelenderwijs. De hondengedragsdeskundige geeft je tips voor leuke doe - spelletjes voor onderweg. Zo krijg je meer inzicht in het gedrag van je hond en leer je je hond nog beter kennen.

Genieten van natuur
De boswachter weet alles over de natuur van landgoed Visdonk. Het is het leefgebied voor allerlei dieren en planten. Je komt vanzelf tot de ontdekking waarom aanlijnen zo belangrijk is voor de natuur.

Tips van de boswachter
Alleen sociale honden mogen mee
Maximaal twee begeleiders per hond
Trek stevige schoenen aan
Controleer jezelf achteraf op teken
Bij het reserveren hoef je alleen een ticket voor je hond te kopen. De begeleiders gaan gratis mee. Er mogen maximaal twee begeleiders per hond mee.
Locatie Start Brasserie T-huis Dennescheerderdreef 11 4707 PK Roosendaal
Ticket: € 25,00, leden Natuurmonumenten € 20,00