nspirerende zomerconcerten van Symfonieorkest Jacob Obrecht samen met RSO
Zondag, 20 Mei 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspirerende zomerconcerten van Symfonieorkest Jacob Obrecht samen met RSO.

Op 3 juni en 10 juni worden er wederom concerten gegeven door de twee symfonieorkesten samen als Symfonieorkest XXL, onder leiding van Carlo Nabbe.

Deze keer is gekozen voor een uitdagend en zeer gevarieerd programma, met een aantal stukken die zijn geïnspireerd door de natuur. Zo worden er delen uitgevoerd van de 6e symfonie van Beethoven, ook wel de “Pastorale” genoemd, en uit de 4e symfonie van Mahler. Dit alles wordt afgerond met twee tot de verbeelding sprekende stukken van Borodin, namelijk de Polowetser dansen uit de opera Prins Igor en In de steppen van Centraal Azië.

De uitvoeringen vinden plaats op zondag 3 juni in de Sint Josephkerk, Josephstraat 4, 4702 CW te Roosendaal en op zondag 10 juni in de Ontmoetingskerk Bolwerk-Zuid 134, 4611 DX te Bergen op Zoom. Beide concerten beginnen om 15:00 uur.

Kaarten voor het concert in Roosendaal zijn te koop of te reserveren bij de heer C. van Nispen, penningmeester RSO, Vincentiusstraat 6 4701 LP Roosendaal, telefoonnummer 06- 83 05 01 62, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u terecht bij de leden van het Roosendaals Symfonieorkest.

Kaarten voor het concert in Bergen op Zoom zijn te koop bij Boekhandel Vermeulen in Halsteren, Boekhandel Quist in Bergen op Zoom, via de website www.orkestjacobobrecht.nl en de leden van Symfonieorkest Jacob Obrecht. Natuurlijk kunt u ook kaarten kopen op de concertdagen bij de ingang van de betreffende kerk.

Locatie zie boven