PUNKT
Zaterdag, 26 Mei 2018, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Een nieuwe avond in Gebouw-T: PunkT! De naam zegt het al, deze avond staat punk centraal. Deze eerste editie treden onder andere de volgende bands op:

WEIDETULPJES

De Weidetulpjes is een Heideroosjes tribute band uit Zeeuws Vlaanderen.

IKKE EERST EN DE GIF'S GAUWKES/APPENDIX

Een coverband die een coverband covert, dat verzin je toch niet? Jawel dus. Ikke eerst en de gif ‘s gauwkes en coveren de beste punkrock coverband die er bestaat, Me First and the Gimme Gimmes. Het je zin in een feestje, dan heb je zin in de Gauwkes!
 

THE UNKNOWN CHILDREN

The Unknown Children is een punk kwartet uit Goes. In de muziek stoppen zij hun frustraties met de maatschappij, hier en daar wat onzin onderwerpen en de broederschap met hun vrienden. Ze zetten een energieke show neer. De muziek heeft voornamelijk de energie van Punk-Rock maar knipoogt naar Grunge en Hard-Rock.

Facebook The Unknown Children

VRIENT VAN T

Ben jij een muziekliefhebber, hou je ervan om nieuwe bands te ontdekken en ga je graag naar Gebouw-T? Word dan VrienT van T! Voor een klein bedrag per jaar ontvang je een persoonlijke T-Card waarmee je profiteert van leuke kortingen en aanbiedingen, zoals korting op een ticket voor PunkT! Klik hier voor meer informatie.

Locatie POPPODIUM GEBOUW-T, WILHELMINAVELD 96, BERGEN OP ZOOM
PRIJS
DEURTICKET €6,50
VOORVERKOOP €5,50
VRIENT VAN T €4,50
Prijzen zijn inclusief €1,50