MAGGIE MONROE BRENGT JAZZ NAAR DE BIBLIOTHEEK BERGEN OP ZOOM
Zaterdag, 26 Mei 2018, 14:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jazzmuziek saai? Helemaal niet! 
De drie enthousiaste dames van a capella zanggroep Maggie Monroe komen zaterdag 26 mei van 14.30 tot 15.30 uur naar de Bibliotheek Bergen op Zoom om te vertellen en te laten horen wat jazzmuziek is én hoe leuk het is voor kinderen én voor volwassenen.
Het is een interactieve voorstelling voor kinderen van ca. 3-6 jaar. Neem je ouders, opa's, oma's, broertjes, zusjes en vriendjes zeker ook mee!

Yes... kom naar de jazz van Maggie Monroe
Maggie Monroe zingt bekende jazzliedjes die je misschien wel eens hebt gehoord, maar dat doen ze in een heel nieuw jasje, met grappige Nederlandse teksten van Marleen Bijleveld. Die liedjes gaan gewoon over ijsjes, het strand en de oppas. Muziek maken is een feestje en feesten is natuurlijk iets wat je het allerbeste samen kunt doen. Daarom mag je zelf ook meedoen!
Maggie Monroe neemt echt van alles mee: strandspullen, een stoplicht, er zijn boeken (het is per slot van rekening in de bibliotheek) en natuurlijk allerlei vrolijke muziekinstrumenten. Waar dat allemaal voor nodig is, merk je wel. Het wordt in elk geval een hele gezellige boel.

Kom je ook? 
De toegang is gratis. 

Locatie de Bibliotheek Bergen op Zoom Kortemeestraat 17 4611TK Bergen op Zoom