EXCURSIE TUIN EN PARK BUITENPLAATS DE MATTEMBURGH
Zondag, 27 Mei 2018, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op zondag 27 mei vindt de eerste vrije inloop excursie van dit seizoen plaats op buitenplaats De Mattemburgh. 

Het landgoed en buitenplaats De Mattemburgh is in 1846 door de bekende familie Cuypers aangelegd. Rond het landhuis ligt een park, waarin twee tuinstijlen zijn vertegenwoordigd: de speelse Engelse stijl en de strenge Franse of Formele stijl. Afgelopen najaar en winter hebben in beide tuinen veranderingen plaatsgevonden. Nieuwe aanleg van struiken en bomen. Ook de grachten zijn weer uitgegraven en voorzien van water. Zeer zeker de moeite waard om dit alles te gaan aanschouwen. 

De gidsen van Brabants Landschap heten u graag welkom op:
Zondag 27 mei, aanvang rondleiding 14.00 uur.
Tijdens de begeleide excursie door de tuinen, zullen de gidsen u graag alles over dit, voor Brabant unieke, landgoed vertellen. Tevens krijgt u een rondleiding in de Villa Mattemburgh.

Liefhebbers voor deze excursie, die door een deskundige gids van Brabants Landschap begeleid wordt, kunnen op 27 mei vanaf 13.30 uur bij de ingang aan de Beukendreef verzamelen. De rondleiding duurt ca. 2 uur.
De kosten voor deze rondleiding bedragen slechts € 6,00 en aanmelden van tevoren is niet noodzakelijk. Beschermers van Brabants Landschap krijgen 50% korting. Deze korting geldt voor maximaal twee volwassenen, twee kinderen en twee introducés.
Deze excursie is niet bedoeld voor groepen! Zij worden verzocht apart te reserveren.

Na afloop kan je nog lekker nagenieten in de sfeervolle (verbouwde) Oranjerie of op het terras aan de Franse tuin of in de vernieuwde binnentuin.
Kijk ook eens op onze site www.brabantslandschap.nl of op www.orangeriemattemburgh.nl 

Locatie Landgoed Mattemburgh Antwerpsestraatweg 183 4631PN Hoogerheide