Vredesmaaltijd & Vredesviering
Woensdag, 19 September 2018, 18:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vredesmaaltijd & Vredesviering
Het is inmiddels een mooie traditie om tijdens de jaarlijkse Vredesweek in oecumenische verband samen te bidden om meer vrede in de wereld. Deze oecumenische vredesviering wordt onder impuls van Spirit in Roosendaal en de Raad van Kerken georganiseerd door de Sint Norbertusparochie, de Protestantse Gemeente, Vluchtelingenwerk en de Sant’Egidio gemeenschap en vindt dit jaar plaats op woensdag 19 september om 19.30 uur in de O.L. Vrouwe Kerk, Kade 23, Roosendaal. Het thema luidt: ‘Generatie voor vrede’. Oud en jong kunnen immers veel aan elkaar hebben en van elkaar leren op weg naar een vreedzame wereld.
Voorafgaand aan de viering houden we in het Klooster aan de Kade om 18.00 uur een gezamenlijke maaltijd, waarbij we via ontmoeting en gesprek letterlijk en figuurlijk de smaak van vrede willen proeven. Deze maaltijd wordt u gratis aangeboden.
U dient zich hiervoor wel op te geven vóór 14 september bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt er ook voor kiezen om alleen aan de viering deel te nemen.

Welke keuze u ook maakt, u bent van harte welkom!
Locatie Onze Lieve Vrouwekerk Kade 23 4703 GA Roosendaal