BRENGT 'DE HEL VAN HET NOORDEN' HET GELUK?
Donderdag, 27 September 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Feestelijke Benelux-première in De Maagd

‘Kasseien’, een roman, een theater en een wielercafé tot één geheel verenigd. Zang, fotografie, film, literatuur, toneel, wielrennen en vertellingen.
Maak het als eerste mee: Een compleet nieuwe wielertheaterspecial vol extra beleving en grote namen. Met acteurs, artiesten, wielerprominenten, mooie beelden, en
muziek komt het nieuwe boek Kasseien van John van Ierland tot leven.

Als de Jordanese schelm Freek de diefstal tot meer drama ziet leiden wordt hij stratenmaker. De steen, de kassei, gaat hem echter tegenstaan en hij kiest voor de vrijheid van de fiets. Hij ontmoet zijn geheime liefde en alles lacht hem toe. Roem begint te gloren als Freek aan zijn race begint over de kasseien. 

Kasseien met een apotheose op de bekende stenen van de grootse wedstrijd Parijs-Roubaix is een mix van vertellingen, livemuziek, zang, sport, toneel, fotografie, film en licht. De cast, onder leiding van regisseur Diemer van Wijk, bestaat uit Isabelle Dencher, Bianca van den Belt, Koen van Dongen, George Stander, Jacques Hanegraaf, Johan van der Velde, Johan Museeuw, John van Ierland, Kees Bal, Gaby Minneboo e.v.a.
Het orkest (Jeroen Dur, Kees Simons, Erwin Leijs en Kees van Eijck) staat onder leiding van Erwin Leijs.

Op 29 augustus vond in De Maagd de perspresentatie plaats. Bekijk hier de foto's op Facebook. 

Kosten
Normaal tarief € 22,50
Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom