ANY MINUTE NOW: GO MARCH (BE)
Donderdag, 04 Oktober 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

NIEUW: ANY MINUTE NOW!

Popjournalist Willem Jongeneelen loopt in Nederland en België regelmatig tegen bijzondere artiesten aan. Relatief beroemd of soms nog totaal onbekend, in wat voor genre dan ook. Tijdens Any Minute Now! stelt hij steeds zo’n nieuwe naam voor en draait hij relevante plaatjes rond het optreden. In zijn optiek hebben al die (relatief) nieuwe namen één belangrijk aspect gemeen: ze maken urgente muziek. Ze bezitten een sound die helemaal van deze tijd is, of schrijven/spelen liedjes van een kwaliteit die juist helemaal tijdloos is. Het zijn altijd namen die gehoord moeten worden! En omdat de massa het nog niet weet, kan dat ook nog altijd voor een sympathiek lage entreeprijs! Voor het najaar van 2018 zijn de namen van de eerste drie edities reeds bekend: 4 oktober Go March (B), 8 november Mooneye (B)27 december Bert Dockx (B). De entree is telkens 7.50 Euro. Kom je alle drie de donderdagen? Dan betaal je in totaal slechts 15 Euro!

GO MARCH (BE)

Go March is een instrumentaal trio vanuit Antwerpen. Een reeks jamsessies resulteerde in 2015 in de debuutsingle 'Rise', een elektronische post-rock screamer à la Mogwai meets Kraftwerk, maar dan wel met alle elementen van een nieuwe, frisse en hongerige band. De band bestaat uit drummer Antoni Foscez (Statue), keyboardspeler Hans de Prins (Millionaire) en gitarist Philipp Weiss (Manngold). "Samen maken ze songs die je keer op keer een trip bezorgen waarbij je het woord afkicken geen seconde in de mond wil nemen", aldus muzieksite Luminous Dash. 

ANY MINUTE NOW COMBI ACTIE!

De volgende Any Minute Now is 8 november met Mooneye en 27 december met Bert Dockx. Van plan ze alle drie te bezoeken? Maak dan gebruik van de combi-actie! Je betaalt er 2 en krijgt het derde concert gratis! Deze actie is alleen te bestellen via onderstaande button. 

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
VOORVERKOOP €7,50
VRIENT VAN T €4,50
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten