10e Bergs Bluesfestival: blues van de bovenste plank!
Zaterdag, 06 Oktober 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stichting Live@Zoom viert haar 2e lustrum en pakt uit!! 10e Bergs Bluesfestival: blues van de bovenste plank! Dit keer een jubileum-editie op zaterdagavond 6 oktober!! Het 10e Bergs Bluesfestival opent ’s avonds de deuren van Gebouw-T om 20.00 uur voor een heel bijzondere blues avond, die niet gemist mag worden! Stichting Live@Zoom zorgt wederom voor een gevarieerd programma met twee internationale en één nationale topact op het podium in de grote zaal en een Nederlandse akoestische set in de foyer van poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom! De zaal gaat open om 20.00 uur voor de aftrap van dit heerlijke, jaarlijkse bluesfestival op zaterdagavond 6 oktober! DESPERATE BLUESGIRLS In september 2008 is de oprichting van de Desperate Bluesgirls een feit. De alleen maar uit vrouwen bestaande band begint de hoofdstad van Italië te veroveren met hun mix van blues, rock en funk. Ze spelen de nummers met veel passie en vrouwelijkheid en zijn voor de derde keer te gast op het Bergs Bluesfestival!! FEATHER AND THE WHITE Dynamisch en energiek! Ruige riffs, slavendrijvende beats en vocalen ergens tussen Jim Morrison en Tom Waits; een duo dat voldoende in huis heeft om elke zaal plat te spelen.

COLONEL JETKSI Opgericht begin 2017 kan dit gezelschap zonder schroom, gezien de individuele kwaliteiten, een super band in de Nederlandse blues scene genoemd worden. De band overstijgt echter de som der delen. Wie Colonel Jetski aan het werk ziet en hoort wordt volledig van zijn sokken geblazen door de energie, het samenspel en de kwaliteit. Colonel Jetski bestaat uit: Phil Bee, zang, Guy Smeets, gitaar, Bart Kamp, basgitaar, Pascal Lanslots, toetsen en Frank Duindam, drums WILLE AND THE BANDITS Wille & The Bandits bestaat uit Wille Edwards (lead vocals, lapsteel, dobro en akoestische gitaren), Matt Brooks (bas, double bas en strijkbas en strijk arrangementen) en Andy Naumann (drums en percussie). Deze jongens hebben charisma in combinatie met enorme creativiteit, inspiratie en muzikaliteit. Inspiratie voor hun krachtige repertoire komt duidelijk uit de hoek van bluesrock, classic-rock, blues, folk en zelfs metal. Ze spelen een gemixte stijl waar zelfs reggae ritmes niet geschuwd worden. De sociaal betrokken teksten en de opmerkelijke ‘vintage’ instrumenten en bijbehorende apparatuur kenmerken deze band. Hierdoor klinken The Bandits fris, origineel en duidelijk herkenbaar als hun eigen sound. Hierdoor zijn ze wel degelijk uniek te noemen. Dit hoor je nergens. De sfeer in de nummers wisselt van exotisch naar heftig, hard en dan weer getemperd. Een rollercoaster van muzikale indrukken, werkelijk fenomenaal om helemaal in op te gaan!!

Programma 10e Bergs Bluesfestival, zaterdag 6 oktober 20.00 uur Zaal open 20.15 – 21.15 uur Desperate Bluesgirls (IT) 21.15 – 21.40 uur Feather and The White 21.40 – 22.55 uur Colonel Jetski 22.55 – 23.15 uur Feather and The White 23.15 – 00.45 uur Wille and The Bandits (UK) Tickets: €16,50 voorverkoop: www.gebouw-t.nl, €19,00 aan de kassa, met CJP €14,50 Informatie: www.liveatzoom.nl en voor tickets: www.gebouw-t.nl

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom