BERGS CULTUUR FESTIVAL
Zaterdag, 06 Oktober 2018, 12:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 6 oktober is Den Enghel de locatie voor het Bergs Cultuur Festival. Wat dacht je van schrijvers van allerlei genres, zoals Science Fiction, Fantasy, thrillers, gedichten, romans en zelfs een striptekenaar. Deze laatste vormt direct een brug naar de aanwezige kunstenaars. Beeldend kunstenaars, kunstschilders en fotografen zullen ieders fantasie prikkelen als ze naar deze prachtige kunstwerken kijken.

Natuurlijk vormen dans en muziek een belangrijk onderdeel van dit festival. Niet alleen brengt Volkan Tasdan zijn eigen dansteam mee, maar tevens zal hij een uiteenzetting over de hip hop cultuur houden. Jong en oud zullen hiervan beslist genieten.

Met Windkracht 4 biedt de organisatie vervolgens de vocale kracht die dit festival nodig heeft. Maar om de veelzijdigheid van de muziek als kunstuiting te tonen, zijn zij ook blij dat Babiz Çunat jullie meevoeren op de klanken van echte Balkan muziek. Kees Nuijten & Friends zullen ook een muzikale bijdrage leveren.

Schrijven is makkelijk, laagdrempelig en steeds populairder nu steeds meer mensen zich hier aan wagen. Echter, schrijven is een metier vol met valkuilen en alleen de volharding van een gepassioneerd persoon leidt tot een resultaat als boek of bundel. Er zijn sprekers die alles weten over het uitgave traject zoals Boekenindustrie, over wat er na de presentatie van je boek te wachten staat, zoals Sonn Franken. Daarnaast zal Raimke je meenemen in een relaas over geanimeerd vertellen.

Een bijzonder moment op dit Bergs Cultuur Festival; Henk Witjes zal zijn nieuwste roman presenteren: Tomeloze verwarring. Het zal een bijzonder moment worden.
Daarnaast zal Boekenindustrie ook het nieuwste boek van Ilonka de Rooij tonen: Bevrijd van de Narcist. Het is tekenend dat juist het Bergs Cultuur Festival dit soort bijzondere momenten herbergt.

Dit evenement is gratis toegankelijk, het biedt het publiek om kunstwerken en boeken te bekijken, te kopen en te laten signeren door de maker. Tevens is dit je kans om in gesprek te gaan met deze creatieve personen. Verder is het gewoon een middag om te genieten in een vrijblijvende ontspannen sfeer met een lekker drankje.
Het belooft een mooie middag te worden waar je absoluut bij moet zijn. Komen jullie ook?

Locatie Bergs Cultuur Festival Den Enghel: Grote Markt 19, Bergen op Zoom