Save the date: Startersdag Zuidwest-Brabant 15 november 2018
Zaterdag, 06 Oktober 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Save the date: Startersdag Zuidwest-Brabant 15 november 2018
Startersdagen.com organiseert in samenwerking met Rabobank Zuidwest-Brabant en Interpolis op donderdag 15 november een gratis startersdag in Stichting Facilitair Bedrijf te Bergen op Zoom. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.
 
Startersdag – the place to be voor starters
Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. 
 
Aanmelden
Aanmelden is alvast mogelijk via http://www.startersdagen.com/zuidwestbrabant2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.
Locatie  Stichting Facilitair Bedrijf te Bergen op Zoom