QUIZ'M BUSINESS CLUB EDITIE
Donderdag, 11 Oktober 2018, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

QUIZ'M BUSINESS CLUB EDITIE

De mannen van Quiz’M zijn een vast onderdeel van de programmering van Gebouw-T. Zij verzorgen en aantal keren per jaar de muziekquiz op zondagmiddag. Uiteraard wordt er altijd fanatiek gespeeld, maar het is vooral enorm gezellig en vermakelijk.

Op 11 oktober komen de mannen van Quiz’M met hun nieuwe ‘Triviaquiz’ naar gebouw-T. Ze hebben exclusief voor ‘De vrienden van Gebouw-T’ een quiz in elkaar gezet met uiteenlopende vragen. Er komen dit keer niet alleen muziekvragen voorbij, je kennis wordt breed getest. Uiteraard zal de nadruk vooral op gezelligheid liggen, maar wie wil er nou niet om de eer strijden? Er wordt gebruik gemaakt van een interactief drukknoppen systeem om de vaart er lekker in te houden!

In groepen van maximaal 4 personen ga je de strijd met elkaar aan. Voor leden van onze Business Club is deelname gratis. Ben je geen lid van onze Business Club maar wil je toch graag mee doen? Dat kan! Je kunt je per twee personen inschrijven. Een teamticket (voor 2 personen) kost €18,50. Naast deelname aan de quiz ontvang je 4 consumpties en een kaas-, worst- of mixplankje van delicatessenwinkel Tapavino

Business Club leden kunnen zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer informatie over onze Business Club? Klik hier

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom