LEZING NUMEROLOGIE IN VOLKSABDIJ
Zondag, 21 Oktober 2018, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 21 oktober organiseert de Flor van Putte stichting een lezing over Numerologie in de Volksabdij te Ossendrecht. Paul Bregman zal gaan vertellen over de symbolische waarden van getallen, hun trillingeninvloed en het advies en de informatie die de getallen verkregen uit naam en geboortedatum onthullen. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke duiding aan de hand van een ‘vibrogram’. De lezing begint om 14.00 uur, zaal is open vanaf 13.45 uur.

Paul Bregman: “Numerologie wordt ook wel de leer van de getallensymboliek genoemd. De symbolische waarde van de getallen geeft veel informatie over de komische krachten in en om ons heen. Alles heeft een trillingengetal. Elk getal heeft zijn eigen vibratie-of trillingen invloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerken.
Numerologie kan zo informatie geven over onszelf, ons doen en laten, onze vaardigheden, talenten, drijfveren, karakter.
De getallen verkregen uit je naam en geboortedatum geven een beeld van je persoonlijke toestand van het moment, verleden en de globale toekomstverwachting.
Ik maak ter plekke een persoonlijk ‘vibrogram’, dat een beeld geeft van de blauwdruk van je leven en leg daarbij uit wat o.a. je specifieke levenslessen zijn.
Door jezelf beter te leren kennen krijg je inzicht in je levensopdracht, wat verlichting kan geven.”

Deelname bedraagt € 6,00 inclusief koffie en thee. Reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.florvanputtestichting.nl 

Kosten
€ 6,00
Locatie Volksabdij O.L.V. ter Duinen O Lv Vrouw ter Duinenln 199 4641RM Ossendrecht