LEZING LAMMERT KAMPHUIS
Donderdag, 25 Oktober 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een weergaloos leven, wie wil dat niet? Maar hoe het te bereiken?! Voor het leven is er geen generale repetitie. Je hebt slechts één kans. Zelfhulpboeken in overvloed, maar waarom niet te rade gaan bij de filosofie? 
Filosoof Lammert Kamphuis vertelt op 25 oktober hoe zowel eeuwenoude als hedendaagse denkers je kunnen bijstaan in het alledaagse leven. 

Lammert Kamphuis (1983) is afgestudeerd in de filosofie aan de Universiteit Utrecht, de theologie aan de Theologische Universiteit in Kampen en heeft een eerstegraads docentenbevoegdheid gehaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Na zijn studies is hij begonnen als docent filosofie op middelbare scholen, hogescholen en universiteit.
In 2014 startte hij zijn eigen onderneming en werkt sindsdien als freelance filosoof voor veel verschillende soorten opdrachtgevers. Ook is hij als Head of Faculty verbonden aan The School of Life Amsterdam. 
Kamphuis filosofeert graag in de geest van Socrates, die ooit stelde dat een filosoof als een vroedvrouw is. Beiden helpen om datgene wat in anderen leeft naar buiten te brengen: de vroedvrouw een baby, de filosoof ideeën, intuïties, aannames en denkbeelden. Op deze manier bijdragen aan zelfkennis doet Lammert het allerliefst. 

De bundel 'Filosofie voor een weergaloos leven' biedt, in achttien prikkelende stukken, troost, geeft rust, verrijkt vriendschappen, creëert begrip voor andersdenkenden en leidt tot meer plezier in je werk. 
Meer over het boek is te vinden op: https://bit.ly/2o0dw9t 

Entree: € 7,50
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Locatie Protestantse Kerk Ossendrecht Dorpsstraat 10 4641HW Ossendrecht