TEGENLICHT MEET UP: UITDAGERS EN AANPAKKERS
Donderdag, 25 Oktober 2018, 18:45
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

TEGENLICHT MEET-UP: UITDAGERS & AANPAKKERS

De hete zomerdagen zitten er op, de dagen worden weer donkerder. Toch vinden wij het tijd om onze stad van haar meest zonnige kant te laten zien. Vorig seizoen heeft het Stadspodium Bergen op Zoom met een aantal Tegenlicht meet-ups in vooral inspiratie en dialoog teweeg gebracht. Dit seizoen gooien we het over een andere boeg.

We gaan bestaande initiatieven in de stad een boost geven. Dat doen we omdat Bergen op Zoom vol zit met mooie sociale en duurzame ideeën en initiatieven. Maar ook omdat er nog zoveel meer kan! We lichten deze avond in Gebouw-T  de opzet van het komend seizoen toe en doen de thema's uit de doeken. We hebben daarnaast een gevarieerd programma vol inspiratie en blije ontmoetingen.

Heb jij ook zo'n mooi idee of initiatief of ben je sociaal/duurzaam ondernemer? Laat dan zeker van je horen!

Iedereen is welkom, zeker ook alle bezoekers en gasten uit het eerste seizoen. Maar ook iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan een van de drie thema’s van de komende maanden.

De toegang voor deze meet-up is gratis. Voor de organisatie van de avond vinden we het fijn als je je vooraf wilt aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom