JW ROY & THE ROYAL FAMILY SUPPORTACT: LEA KLIPHUIS
Vrijdag, 26 Oktober 2018, 20:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

JW ROY & THE ROYAL FAMILY

Afgelopen jaar was het 20 jaar geleden dat JW Roy zijn eerste album uitbracht. Hij vierde dat met een speciaal concert in een uitverkochte Effenaar. Tevens presenteerde hij daar zijn nieuwe album ‘A Room Full Of Strangers’. 'A Room Full Of Strangers' is een album dat varieert van uiterste breekbare songs tot dampende rock-’n-roll, southern soul, roots-rock en een lichte vleug psychedelica. Met zijn vaste band The Royal Family (bestaande uit Roel Spanjers, Cok van Vuuren, Judith Renkema en Rob Wijtman) creëert hij een brede americana sound hier, thematisch verdeeld in liefde en verdriet en een altijd doorgaande zoektocht naar verandering en vooruitgang.

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits en klassiekers uit het Americana-oeuvre.

SUPPORT: LEA KLIPHUIS

Lea Kliphuis komt in januari met haar tweede album The World Owes Me Nothing. De plaat is een volgende stap in het beginnende oeuvre van de getalenteerde zangeres, gitariste en songschrijfster. Het album van de Nijmeegse is een stuk optimistischer en opgetogener dan de voorganger uit 2010.

Website Lea Kliphuis

T-GESPREK

T-Gesprek is een exclusief interview met JW Roy voorafgaand aan het concert voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tijdens T-Gesprek vertelt de artiest meer over zijn of haar muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een korte akoestische sessie plaats. Voor T Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Wil jij bij het T-Gesprek met JW Roy aanwezig zijn? Meld je dan aan door het transactienummer van je ticket o.v.v. van T Gesprek [bandnaam] door te sturen naar info[at]gebouw-t.nl. Om 20:00 uur gaan de deuren voor een select publiek open, waar in onze foyer het interview plaats vindt. Vol = vol, dus zorg dat je op tijd van een plekje verzekerd bent!

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom
PRIJS
DEURTICKET €17,00
VOORVERKOOP €16,00
VRIENT VAN T €13,25
Prijzen zijn inclusief €1,50 servicekosten