T-STRIJD 2019
Vrijdag, 26 Oktober 2018
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T-STRIJD 2019

Ook dit jaar wordt de T-Strijd weer georganiseerd door Poppodium Gebouw-T gelegen in Bergen op Zoom. T-Strijd is dé bandwedstrijd voor de regio’s West-Brabant, Zeeland en ook Antwerpen. Weet jouw band het publiek en de jury te overtuigen?

 

Op het spel staan studio-opnames, een optreden in Gebouw-T of op het Op De T Festival en meer! Inschrijven kan tot 1 november 2018, hierna zal de jury zestien bands uitkiezen die zich in Gebouw-T mogen komen bewijzen.

 

De bands worden voor de voorrondes geselecteerd op originaliteit, creativiteit, samenspel, technische vaardigheden en uitstraling. Een voorwaarde om je in te kunnen schrijven is dat de band eigen muziek kan brengen. Er zijn vier voorrondes. Een voorronde zal volledig uit bands uit Bergen op Zoom bestaan, om lokaal talent een podium te geven. De overige voorrondes zullen ingevuld worden door bands uit West-Brabant, Zeeland en Antwerpen. De bands zullen in de voorrondes strijden om een plek in de halve finale, of zelfs de finale.

 

De voorrondes van de T-Strijd vinden plaats op en zijn gratis te bezoeken in Gebouw-T! Het inschrijven en meer info vind je via www.gebouw-t.nl/t-strijd.

 

***

 

Meer informatie is verkrijgbaar via www.gebouw-t.nl, of via Alexia, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0164-253122.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom