INSPIRATIESESSIE: MARTIJN ASLANDER
Dinsdag, 30 Oktober 2018, 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

MARTIJN ASLANDER

Martijn Aslander is stand-up filosoof en mede-auteur van de bestseller Nooit Af. Hij bouwde handmatig het grootste hunebed ter wereld, stond aan de wieg van Lifehacking.nl en is mede-oprichter van Permanent Beta. Zowel op het podium als in zijn publicaties brengt hij met hartstocht en humor de complexe impact van technologie op de samenleving in kaart.

De samenleving verandert, organiseert zich anders en neemt meer initiatief. Van de overheid wordt verwacht dat zij flexibel is en openstaat voor initiatieven vanuit de samenleving.

De nieuwe Omgevingswet geeft ons nieuwe inzichten en kansen om samen te werken aan een aangename leefomgeving. Met bedrijven, maatschappelijke organisaties én inwoners maken wij Bergen op Zoom. Succesvol samenwerken gaat pas als je elkaar kent en vertrouwen hebt in elkaar. Daarom nodigen we je uit voor deze serie inspirerende bijeenkomsten.

DE INSPIRATIESESSIES

Samen laten we ons inspireren en verrassen door toonaangevende sprekers. We krijgen inzicht in die ontwikkelingen die onze wereld, onze leefomgeving en onszelf gaan veranderen. We starten met Martijn Aslander. Hij neemt ons mee in een andere manier van kijken, denken en samenwerken.

De inspiratiesessie is gratis toegankelijk, wel vragen we de bezoekers zich aan te melden via onderstaande link.

AANMELDEN INSPIRATIESESSIE

 
Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom