Ladies in concert Harmonie Kolping's Zonen
Zaterdag, 03 November 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allemaal vrouwen om van te hou(w)en

Harmonie Kolping's Zonen doet haar naam geen eer aan tijdens het Najaarsconcert op 3 november. En dat heeft niets te maken met het muzikale niveau. Zij brengt een concert waarin de vrouw centraal staat! Harmonie Kolping's Dochters zou voor deze avond even beter passen. Hoewel de heren-muzikanten gewoon van de partij zijn. 

Ladies in concert ….voor de pauze passeren de meest indrukwekkende vrouwen uit onze geschiedenis de revue in min of meer klassieke werken. Het podium van De Maagd wordt in al haar facetten en mogelijkheden benut, van kerk tot theater. Daarna zet het orkest een non-stop show in met de muziek van de grote popdiva’s vanaf de jaren vijftig tot nu. Het is genieten voor jong en oud!

Het Groot Orkest van Harmonie Kolping’s Zonen uit Bergen op Zoom is daadwerkelijk groot met 65 muzikanten. Ook de ambities van het orkest zijn groot: op hoog niveau muziek maken en een uitdagend concertprogramma voor het orkest en publiek. Onder de professionele en enthousiaste leiding van dirigent Jeroen Geevers laat het orkest zich weer van haar beste kant zien. Bezoek ook eens de website van Harmonie Kolpings Zonen.

voorverkoopadressen:

De entreeprijs is inclusief consumptie. De consumptiebon ontvang je, op 3 november, bij binnenkomst in De Maagd.

Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom
€ 12.50