HARRIE JEKKERS EN KLEIN ORKEST (REPRISE)
Vrijdag, 30 November 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een sabbatical van 14 jaar, gevolgd door het theatersucces Jekkers en Jeroen, heeft Harrie Jekkers de smaak weer te pakken en komt (vanwege overweldigend succes) voor een tweede keer terug naar De Maagd met Klein Orkest. Niet alleen bij ons, maar ook in de rest van het land is Later is allang begonnen en vroeger komt nog 1 keer terug dit theaterseizoen uitverkocht. Reden genoeg dus voor een reprise in het nieuwe theaterseizoen.

Voordat Harrie Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest.
Nederland viel als een blok voor ‘Later is allang begonnen’, ‘Laat mij maar alleen’, ‘Koos Werkeloos’,  en ‘Over 100 jaar’ (zijn jullie allemaal dood). ‘O, O Den Haag’ en ‘Over de Muur’ staan nog steeds hoog in de top 2000! Op zijn eigen cabareteske wijze vertelt Harrie Jekkers over het ontstaan en het einde van die band. Hij wordt begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen). Voor deze voorstelling geldt 'geen kortingen'. 

Kosten
Normaal tarief € 25,25
Locatie Theater de Maagd Grote Markt 32 4611NT Bergen op Zoom