WORKSHOP STEMBEVRIJDING DOOR IRENE BRAKMAN
Zondag, 16 December 2018, 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 16 december organiseert de Flor van Putte stichting een workshop stembevrijding in de Volksabdij te Ossendrecht. Deze bijzondere middag wordt verzorgd door Irene Brakman. Haar portefeuille met daarin ruim 22 jaar aan ervaring met het werken van klanken, zal de deelnemers van deze workshop helpen en tegelijkertijd verrassen in de zoektocht naar een eigen klank.

Toen Irene Brakman in 2014 had besloten om alleen nog maar met haar stem te werken, werd ze een aantal maanden later getroffen door een herseninfarct. Ze verloor niet alleen haar spreekstem, maar ook haar zangstem. Dankzij de logopedie waar ze klanken kon zingen, herstelde ze binnen een half jaar en Irene weet dus als geen ander dat klanken bijzonder helend kunnen werken. Hoe het is om vrij te kunnen zingen vanuit het hart? ‘’Het is een bevrijding!’’, aldus Irene. 

Stapsgewijs worden de deelnemers tijdens deze middag mee de verdieping ingenomen. Irene: ’’We gaan klanken maken en voelen dat het lichaam meetrilt. We verdiepen het totdat we komen tot de klanken van ons eigen hart. Allemaal hebben we namelijk een helende stem die we gebruiken voor onszelf, het innerlijke kind en voor de ander’’. 

Het belooft dus een bijzondere middag te worden die om 14.00 uur zal starten. De zaal is open vanaf 13.45 uur en deelname aan deze workshop bedraagt € 6,- inclusief koffie en thee. Reserveren kan per mail onder vermelding van activiteit, naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.florvanputtestichting.nl 

Locatie Volksabdij O.L.V. ter Duinen O Lv Vrouw ter Duinenln 199 4641RM Ossendrecht