Charley - de komische musical
Zondag, 30 December 2018, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.dekringroosendaal.nl
Charley - de komische musical
script: Jon van Eerd - regie: Caroline Frerichs - muziek: Michael Reed - spel: Jon van Eerd, Vera Mann, Anne-Mieke Ruyten, Laus Steenbeeke, Hugo Haenen, Priscilla Knetemann, Jonathan Demoor, Job Bovelander en Aimée de Pater - decor: Carla Janssen Höfelt - lichtontwerp: Uri Rapaport - m.m.v. liveorkest

Jon van Eerd, de meester van de lach, combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen, gekke fysieke kapriolen en gierende dialogen met prachtige shownummers. Samen met West End- en Broadwaycomponist Michael Reed schreef hij een hilarische musical, gebaseerd op de bekende komedie De Tante van Charlie.

Als Charley (Jon van Eerd) gedwongen wordt zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge verliefde stellen uit de brand te helpen, komt hij er al snel achter dat hij niet echt voor vrouw in de wieg is gelegd. Zeker niet als de twee vaders hun oogje op hem eeh… haar laten vallen. En alsof het nog niet nog erger kon, arriveert zijn lang verloren liefde Ella met de echte tante! Je zult het theater schaterend verlaten en de liedjes, begeleid door een liveorkest, zullen nog lang in je hoofd meezingen.
Locatie De Kring Roosendaal Kerkstraat 4701 HT Roosendaal
Ticket: € 39,50