EMM Speelt Met Sneeuw
Zondag, 13 Januari 2019, 14:30 - 17:00
door Anoniem
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Familie voorstelling EMM Speelt Met Sneeuw

Een bijzondere voorstelling van de bekende animatiefilm "De Snowman" van Raymond Briggs en muziek van Howard Blake. Harmonie Eendracht Maakt Macht verzorgt de muzikale begeleiding onder deze klassieker. Daarmee evenaart deze koninklijk erkende Bergse harmonie de voorstelling die afgelopen december voor het eerst door de Royal Philharmonic in de Londense Royal Albert Hall werd uitgevoerd. Het is een hele uitdaging voor dirigente Inge Kegel en de muzikanten van EMM om precies synchroon met het vertoon van de film te spelen. Aangevuld met het CKB Kinderkoor onder leiding van Monique Jimkes en verteller Roel van der Velden, zet EMM aan het begin van het nieuwe jaar met De Sneeuwman een vernieuwende productie neer.  

Het verhaal gaat over een jongetje die een levensgrote sneeuwman heeft gemaakt. Voordat hij gaat slapen kijkt hij vanuit zijn slaapkamer vol trots naar de sneeuwman beneden in de tuin. Om middernacht schrikt hij wakker en ziet hij dat de sneeuwman tot leven is gekomen. Samen gaan ze op ontdekkingstocht en beleven ze fantastische avonturen.

De Sneeuwman is een co-productie van EMM en het CKB. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar. Er zijn twee voorstellingen van ieder ongeveer 30 minuten. Aanvang 13.30 en 15.00 uur. De ouders, ooms en tantes of grootouders mogen natuurlijk ook mee. Kaarten via www.demaagd.nl en bij de Cultuurbalie van het VVV kantoor. 

 

 

Locatie Theaterzaal CKB burgemeester Stulemeijerlaan, Bergen op Zoom
Foto wordt apart verstuurd