Workshop communicatie voor zorgvrijwilligers
Woensdag, 23 Januari 2019, 09:00 - 12:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Communiceren doen we de hele dag en toch begrijpen we elkaar niet altijd. Herkenbaar?

Ben jij mantelzorger of ben jij een zorgvrijwilliger die een mantelzorger ondersteunt? Dan is deze communicatieworkshop echt iets voor jou!

De workshop bestaat uit twee delen. Het eerste deel geeft je meer inzicht in het algemene communicatieproces, stemgebruik, woordkeuze en vraagtechnieken. Deel twee zoomt in op de omgang met cliënten en mantelzorgers, normen en waarden, houding, inlevingsvermogen en omgaan met emoties.

De workshop zit vol met leuke interactieve oefeningen en samen maken we er een gezellige ochtend van. Ben je geen mantelzorger of zorgvrijwilliger, maar vind je de training wel interessant? Dan ben jij ook van harte welkom!

Aanmelden? Ga naar www.vrijwilligersacademieboz.nl en registreer u op onze site door éénmalig een account aan te maken. Hiermee kunt u zich vervolgens eenvoudig inschrijven voor de training, workshop presentatie of cursus van uw keuze.

Daarnaast zijn wij altijd per email bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor al onze trainingen geldt dat zij doorgaan bij voldoende deelnemers. U ontvangt hiervan tijdig een bevestiging.

Locatie WijZijn Traversegroep, Jacob Obrechtlaan 5, 4611 AP Bergen op Zoom