Campari Kwintet keert terug met nieuwe single!
Zondag, 03 Februari 2019, 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een pauze van 3 jaar keert dit jaar het Campari-kwintet terug tijdens de Vastenavend, en dat doen ze compleet met  een eigen single! In 2015 en 2016 stond de band al op diverse podia in t’ Krabbegat met een hommage aan het vroegere Safari Kwartet. Voor het eerst stond er een ‘elektrische’ band in de cafe’s tijdens Vastenavend en dat was soms even wennen, maar dat duurde gelukkig niet lang! Al gauw bleek dat het Safari- oeuvre nog steeds een warm plekje had in menig Bergs Vastenavendhart en was het meteen meezingen geblazen. In 2016 werd wegens de grote belangstelling besloten tot een éénmalige reünie, maar na het plots wegvallen van bandlid Willem later in het jaar leek het gordijn voor het Campari-kwintet definitief te zijn gevallen.

 

Het Bergse bloed kruipt dan toch waar het niet gaan kan want het begon na verloop van tijd toch weer te jeuken bij een aantal bandleden. Na wat heen en weer bellen werd er een nieuwe bassist gevonden, heel toepasselijk ook een Willem, en konden de heren weer het repetitielokaal in. Unaniem werd besloten dat er dan dit jaar wel een eigen single moest komen, want dat was het ultieme doel voor het kwintet. Al in de zomer van 2018 is gestart met het schrijven en begin januari togen de heren richting de studio van Gebouw-T voor de opnames. En zo ontstond er dan een plaat waarvan we de naam al wel mogen verklappen; ‘t Mooiste wa bestaat’.

 

De feestelijke presentatie zal plaatsvinden op 3 februari om 16:00 bij café ‘t Slik aan de Steenbergsestraat. Vanuit aloude traditie is gekozen om dit een week voor het Neuzebal te doen, dus zal het Bergse vijftal uitgerekend op deze zondagmiddag weer terug op de planken staan. Naast de nieuwe single zullen uiteraard ook de oude hits van het Safari kwartet weer ruimschoots aan bod komen! Tijdens en rond de Vastenavend zullen er ook een aantal optredens plaatsvinden op diverse lokaties in het Krabbegat.

 

De single zal kort na de presentatie te beluisteren of te downloaden zijn via Spotify, I-tunes en alle overige muziekdiensten.

Locatie Café 't Slik Steenbergsestraat 40, 4611 TG Bergen op Zoom