Jochem Nooyen - Mindillusieshow Privacy
Donderdag, 07 Februari 2019, 20:15
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.dekringroosendaal.nl
Jochem Nooyen - Mindillusieshow Privacy
Sinterklaas weet wat je verlangens zijn, facebook weet wanneer je je relatie gaat verbreken en sommige supermarkten weten wanneer je in verwachting bent vóórdat jij dat weet. We denken dat we privacy erg belangrijk vinden, maar we leveren met alle liefde wat privacy in voor een gratis dienst.
In de illusieshow Privacy zoekt mindillusionist en acteur Jochem Nooyen uit wat privacy voor een mens betekent. En wat het inhoudt als we onze privacy opgeven. In interactieve gedachtenlees-experimenten achterhaalt Jochem of jij echt niets te verbergen hebt en hoe privé je gedachten eigenlijk zijn. Je komt allerlei gevoelige informatie over de illusionist te weten, en hij zoekt het snijvlak op tussen werkelijke privacy en de illusie ervan.

Jochem Nooyen,
Zijn eerste woord was bibliotheek, en eigenlijk wilde hij uitvinder worden. Maar het was de goochelkunst die zijn hart veroverde. Want verwondering verfrist de blik. In 2013 maakte Jochem zijn eerste avondvullende theaterprogramma Sporen van een illusionist. Een voorstelling over de grenzeloosheid van de menselijke mogelijkheden.
Als illusionist was Jochem te zien in De nieuwe Uri Geller show en Zapp’s De Magische Winkel. Hij acteerde in korte films zoals All inclusive en The Pinto Edition. Maar als acteur is hij vooral bekend van Rundfunk met o.a. Pierre Bokma en Kees Hulst. Jochem vertolkt in deze absurdistische komedie serie de rol van de te lieve wiskunde docent Barteljaap.
Locatie De Kring Roosendaal Kerkstraat 1 4701 HT Roosendaal
Ticket: € 18,36