Themabijeenkomst over verdroging en waterbeheer op de Brabantse Wal
Vrijdag, 08 Februari 2019, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lokaal Brabant houdt op vrijdag 8 februari een themabijeenkomst over verdroging op de Brabantse Wal en waterbeheer. Zij hebben gekozen voor dit onderwerp in het kader van de komende verkiezingen voor Provinciale Staten.

Daarbij hebben zij als verenigde lokale politieke partijen de aansluiting gezocht bij soortgelijke partijen, die gaan deelnemen aan de Waterschapsverkiezingen. Verdroging is afgelopen zomer een waar knelpunt gebleken voor onder andere de agrarische sector, natuur en recreatie, bewoners en bedrijven. Goed waterbeheer wordt daarom steeds belangrijker.

 

Tijdens deze bijeenkomst komen de volgende sprekers aan het woord:

1.    Jeroen van den Berg  (De groep van 5: Groote Meer / Kleine Meer)

2.    Jan Kavelaars ( West-Brabant Waterbreed)

Na de pauze

3.    Louis van der Kallen ( Lijsttrekker Ons Water en Lid Algemeen Bestuur Brabantse Delta )

4.    Wil van Pinxteren (Lijsttrekker Lokaal Brabant)

 

Betsy de Kock (raadslid in Bergen op Zoom en kandidaat voor West-Brabant Waterbreed) zal de avond begeleiden .De bezoekers krijgen de gelegenheid hun aandachtspunten mee te geven aan de vertegenwoordigers van Lokaal Brabant en de Waterschappen. Zij kunnen deze thema’s mogelijk als speerpunten meenemen in hun rol als volksvertegenwoordigers op provinciaal en landelijk niveau.

De themabijeenkomst vindt plaats bij Familyland in Hoogerheide en vangt aan om 20.00 uur (Inloop 19.30 uur).

Voor informatie over deze avond: neem contact op  B. de Kock (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en/of Rien van de Sande van Lokaal Brabant (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Aanmelden is niet verplicht, maar wordt zeer gewaardeerd. 

Locatie Bungalowpark Familyland BV Groene papegaai 19 4631 RX Hoogerheide