Spektakelbal Gala Première
Zondag, 10 Februari 2019, 14:00 - 16:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De organisatie van het Spektakelbal, winnaars van de eerste carnavals Promotieprijs, maken een film, waarin het door het Spektakelbal tot leven geroepen Wjeeldrechts carnavalssymbool het Snoekske, een hoofdrol speelt. Het Snoekske wilt nl leren praten en heeft daarbij de hulp ingeroepen van Prins Fon den Eerste.

 

 

 

De laatste onderdelen van de film, met als acteurs de kleine Snoekskes en Snoekkinnekes, zullen 's middags tijdens het Spektakelbal worden opgenomen. De jeugd van Wjeeldrecht wordt opgeroepen om in hun mooiste sprookjes - en/of animatiefilm kleding naar het carnavalsbal te komen.

 

 

 

Voordat de film aan het einde van de middag aan het grote publiek getoond zal worden, zullen alle kleine acteurs zoals het hoort bij een echte Gala Première over de Rode Loper binnengehaald in de Boulevard, ook krijgen de jonge acteurs hun eigen Ster op de Walk of Fame van Wjeelywood.

 

 

 

Natuurlijk zal Prins Fons met zijn gevolg aanwezig zijn op de première. De kinderen kunnen zich verder de hele middag vermaken op een springkussen, zich laten schminken en hun eigen Ster tegel versieren. Nog eentje dan, Op ut leste Nipperke, 't Nuk Me Niks, Ier Eddut en een DJ zorgen voor de muzikale invulling van de middag. Op het einde van de première zullen de kinderen getrakteerd worden op frietjes.

 

 

 

De toegang is gratis.

Locatie Café/Zaal Boulevard Koningin Wilhelminastr 1 4641GR Ossendrecht