Valentijnsconcert in CKB Theaterzaal
Donderdag, 14 Februari 2019, 20:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CKB Popkoor, Musical4ALL! en pianocursisten
Valentijnsconcert in CKB Theaterzaal

Romantische songs en muziek: wat is er mooier dan de dag van de liefde te vieren met een Valentijnsconcert. Het CKB Popkoor, het musicalkoor Musical4ALL! en pianocursisten trakteren je op een afwisselend programma op donderdag 14 februari aanvang 20:00 in de CKB Theaterzaal. Gratis kaarten kun je afhalen bij de CKB balie.

Of je nu met je geliefde een romantisch concert wilt delen, of een kennis, familielid (of jezelf) eens wilt verrassen met mooie zang en muziek: het Valentijnsconcert is voor iedereen.  
De liefde wordt in al haar facetten bezongen door Musical4ALL en het Popkoor. Beide CKB koren hebben al aardig wat podiumervaring en staan onder leiding van Judith Worms. Het musicalkoor heeft zelfs het Maagdpodium gedeeld met o.a. musicalster Pia Douwes in het concert Seasons en wordt nu op de piano begeleid door Henny Besling. En er is nog meer muziek, want diverse CKB pianocursisten laten heel wat toetsen dansen in uiteenlopende melodieën die passen bij de sfeer van deze Valentijnsdag.

Iedereen is welkom om te komen genieten van het Valentijnsconcert. De toegang is gratis, maar je hebt wel kaarten nodig. Die kun je vooraf afhalen bij de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3. Kijk voor openingstijden en meer info op www.ckboz.nl

Locatie CKB Theaterzaal Burgemeester Stulemeijerlaan 3 4611EH Bergen op Zoom