VOORJAARSEDITIE VOETBALSCHOOL HALSTEREN START 13 MAART
Dinsdag, 26 Februari 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VOORJAARSEDITIE VOETBALSCHOOL HALSTEREN START 13 MAART

Na de succesvolle edities van de voetbalschool van RKSV Halsteren van vorig seizoen gaat binnenkort de tweede voorjaarseditie van start. Net als in de voorgaande edities zal Soccer10 de voetbalschool professioneel invullen. De voetbalschool, 100% SoccerClass geheten, start op woensdag 13 maart a.s.. Inschrijving voor deze voorjaarseditie is vanaf heden mogelijk.

 

De 100% SoccerClass is een samenwerking tussen RKSV Halsteren, Soccer 10 en 100% VOETBAL. Deze voetbalschool is bedoeld voor voetballers en keepers in de leeftijd van 7 tot en met 16 jaar. Aan de deelnemers wordt voor de eerste training gevraagd aan welke drie punten in de categorieën Techniek en Kracht ze gericht willen gaan werken. Tijdens elke training werken de deelnemers volgens een individueel ontwikkelplan. De trainers kijken naar de prestaties en letten op vaardigheden, inzet, doorzettingsvermogen en spelplezier.

 

Inschrijven kan nu!

Deelname aan de 100% SoccerClass staat open voor voetballers uit Halsteren en omgeving. De kosten voor een volledige 100% SoccerClass (10 trainingen van 5 kwartier) bedragen € 100,00 voor leden van RKSV Halsteren en € 140,00 voor niet-leden. De deelnemers van de eerdere edities kunnen voor een sterk gereduceerd tarief van € 75,00 meedoen aan deze voorjaarseditie. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via: https://www.soccer10.nl/soccerclass-rksv-halsteren.

 

Start op woensdag 13 maart a.s.

De eerste les van de 100% Soccerclass staat gepland op woensdag 13 maart a.s. De 100% SoccerClass bestaat uit tien trainingen van elk ca. 5 kwartier. De trainingen vinden plaats op woensdagmiddagen tussen 15.15 en 17.00 uur op sportpark De Beek.

 

Waarom de 100% SoccerClass?

Binnen het jeugdplan van RKSV Halsteren is prioriteit gegeven aan het stellen van individuele doelen voor de ontwikkeling van de jeugdleden. Deze doelen zullen in de 100% SoccerClass per deelnemer resulteren in een plan voor training en coaching. Daarmee kunnen de deelnemers leren uitblinken met hun sterke kwaliteit(en).

Locatie  R.K.S.V. Halsteren. Adres: De Beeklaan 37. 4661 RK Halsteren