Avondwandeling Bergse Wandelclub
Woensdag, 03 April 2019, 19:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De eerste avondwandeling van de Bergse Wandelclub staat geheel in het teken van de G-atleten van Spado en de inzamelingsactie voor de aanschaf van een RaceRunner. Dat is een soort driewielfiets zonder pedalen en met een borststeun, waarmee ook mensen met een beperking kunnen meelopen en bewegen.

De wandelclub vertrekt vanuit de atletiekbaan van , aaAtletiekvereniging SPADO op Sportpark Rozenoordn de Beukenlaan 16 Bergen op Zoom. Deelnemers verzamelen om 18:30 uur bij de container met de RaceRunners naast de tribune en vertrekken om 18:45 uur, voor een wandeltocht van ongeveer 5.19 kilometer.

Na de wandeling wordt nog een rondje gedaan over de atletiekbaan met de RaceRunners en je krijgt uitleg over de mogelijkheden maar vooral het belang van deze hulpmiddelen voor G-atleten. Er is vervolgens gelegenheid om na de wandeling een drankje te nuttigen in het clubhuis van Spado.

Er worden die avond, geheel vrijblijvend, waardebonnen te koop aangeboden voor autowasbeurten bij Washin7. De opbrengst ervan gaat naar de Racerunners.

Hopelijk tot woensdag 3 april!

Locatie Atletiekvereniging SPADO op Sportpark Rozenoordn de Beukenlaan 16 Bergen op Zoom.