Black Box Revelation viert Record Store Day in Gebouw-T
Zaterdag, 13 April 2019
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact www.gebouw-t.nl

Black Box Revelation viert Record Store Day in Gebouw-T

Zaterdag 13 april met support van The Germans

Record Store Day op zaterdag 13 april is de mooiste dag van het jaar voor elke muziekliefhebber. Tijdens deze dag staan de platenwinkels in het zonnetje en organiseren zij leuke activiteiten. Deze dag sluit je natuurlijk af met een pak goeie muziek. En óf Gebouw-T die heeft! Belgen Black Box Revelation en The Germans verzorgen dé afterparty van Record Store Day. En natuurlijk zorgen de DJ’s van platenzaak De Waterput voor de muzikale omlijsting.

Black Box Revelation heeft na een muzikaal avontuur van bijna tien jaar met drie albums vol krachtvoer en een handvol radio hits, het platspelen van prestigieuze podia in binnen- en buitenland en een opwindende tour door de US een goede reputatie opgebouwd. Ze komen met hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues naar Gebouw-T.

Het ongrijpbare Belgische kwintet The Germans weet zich sinds 2002 staande te houden op het slappe koord tussen aangenaam banaal en vervelend experimenteel. Primitieve percussie, aftandse gitaren, piano, Hammond, clavinet en analoge synths spelen een hoofdrol in dit bolwerk van psych, funk, easy-listening, ambient, pop, cocktail jazz en musique concrète.

De afterparty van Record Store Day met Black Box Revelation en The Germans vindt dit jaar plaats op 13 april. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: www.gebouw-t.nl.

Locatie Poppodium Gebouw-T Wilhelminaveld 96 4611WJ Bergen op Zoom