Fundraisingrestaurant BORR! opent weer de deuren voor spectaculaire dinershow
Vrijdag, 03 Mei 2019, 19:00 - 23:30
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact borr.teamnnn.nl.

Unieke samenwerking Roparunteams NNN en Altijd Eentje Te Veel

 

Op vrijdag 3 mei gaan de deuren van het popup fundraising restaurant BORR! weer open. De Bergse Roparunteams NNN en Altijd Eentje Te Veel organiseren die avond in grand café Den Enghel een culinair diner-evenement met topamusement. De opbrengst van BORR! komt helemaal ten goede van de Roparun. BORR! staat voor Blik Op RopaRun! Eerdere BORR!-acties zoals vorig jaar het pop-uprestaurant in ijzergieterij Gemcast waren in no time uitverkocht.

De avond bestaat uit een exclusief 4-gangendiner met lekkernijen uit de Oosterschelde en van de Brabantse Wal. Op het menu staan onder andere asperges van de Brabantse Wal, heerlijke strandkrabbetjes, Berkshire varken, zachtzilte zeekraal en Thoolse aardappeltjes en nog veel meer lekkers. Alle consumpties zijn bij de prijs inbegrepen.

Top entertainment

Tussen de gangen door luisteren we de avond op met spectaculaire dans, muziek, toneel, licht, beeld en geluid. U kunt genieten van onder andere de Mom’s Kitchen Jazzband, toneelgroep Honger en Wilde Mossels Danst, Santola Percussie/Drums en meer, DJ Gio, harpiste en violiste Carmen Jacobs en Romy de Laet en dansgroep Creative Art Works. De hele avond is Den Enghel ook weer een beetje terug een bioscoop met spectaculaire lichtpresentaties en filmbeelden.

Roparun

NNN en Altijd Eentje Te Veel zijn Roparunteams uit Bergen op Zoom en omstreken die hun sporen inmiddels ruim verdiend hebben. Al vele keren legden ze de meer dan 500 kilometer tussen Parijs en Rotterdam lopend en fietsend af. NNN deed een aantal keer als snelste van alle ruim 330 teams! Met de deelname aan de Roparun en met sponsoring en allerlei acties zoals het fundraisingrestaurant BORR! zamelen de teams geld in voor mensen met kanker. Zo dragen ze bij aan het motto van de Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, als er vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Wie wil genieten van deze heerlijke avond kan zich vanaf nu inschrijven op http://borr.teamnnn.nl.

Locatie Den Enghel Grote Markt 19 4611 NS Bergen op Zoom
€85,00 p.p. (groepen vanaf 10 pers. €82,50 p.p.)