Hoe FRIS is jouw buurt?! krijgt een vervolg met Hoe FRIS is jouw bos?!
Zondag, 12 Mei 2019, 09:30 - 17:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In mei 2018 vond de eerste Hoe FRIS is jouw buurt?! dag plaats. Er werd in de Muziekbuurt van Bergen op Zoom door zo’n veertig vrijwilligers maar liefst 92 kilo zwerfafval opgeruimd. Maar niet alleen in woonwijken ligt er veel zwerfaval, helaas ook in en rond het bos. Daarom krijgt de actie een vervolg op zondag 12 mei a.s. Marlies van Lier van FRIS Presentaties kwam in contact met Sandra Roefs van stadsboerderij van De Kleine Kievit die enthousiast reageerde op het voorstel om vanaf haar erf het bos in te gaan. Op deze Moederdag kan je iets teruggeven aan moeder natuur door het bos op te frissen. Een fijne wandeling met boswachter Wout Romijnders van het Brabants Landschap door het bos van Zoomland. Hij zal tijdens de wandeling natuurlijk alles vertellen over de wonderen van deze prachtige omgeving.

’s Morgens om half tien word je ontvangen door boerin Sandra van stadsboerderij De Kleine Kievit met koffie of thee. Dan start om tien uur de wandeling en wordt er meteen een begin gemaakt met het opschonen van het bos. Prikstokken, vuilniszakken en ander materiaal is aanwezig om alles wat niet thuis hoort in het bos mee te nemen. Na alle inspanningen is er aansluitend een heerlijke picknick lunch op de boerderij. In het weiland en bij minder weer in de oude koeienstal.

Dus wil jij ook een frisse Moederdag midden in de natuur, meld je dan aan voor zowel de wandeling als de lunch i.v.m. materiaal voor de schoonmaakactie en de lunch. Kosten voor de lunch zijn elf euro per persoon maar voor kinderen tot en met zes jaar betaal je zes euro. Mocht je alleen willen wandelen dan kan dat natuurlijk ook. Hier zijn geen kosten aan verbonden maar meld je wel even aan. Graag aanmelden bij: Sandra Roefs: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Programma: HOE FRIS IS JOUW BOS?! Met Moederdag picknick Wanneer: zondag 12 mei – Moederdag Waar: Stadsboerderij De Kleine Kievit – Balsedreef 21 Programma: 09:30 Ontvangst met koffie en thee 10:00 Wandeling en opschoonactie in het bos 12:00 Picknick lunc

Locatie Stadsboerderij De Kleine Kievit – Balsedreef 21 Bergen op Zoom