CONCERT BRUNCH | MARKIEZENHOF | FRANSE TUIN
Zondag, 26 Mei 2019, 12:00 - 14:00
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De ProefMei Concert Brunch heeft de sfeer van het Prinsengracht Concert, maar dan in de Franse Tuin van stadspaleis Het Markiezenhof. Lange, gedekte tafels op het gras van de Franse Tuin, omringd door de grandeur van Het Stadspaleis. Nieuwsgierige buren op de aangrenzende dakterrassen die het gebeuren bejubelen met een glas wijn in de hand. Dat zijn, naast de culinaire versnaperingen, de ingrediënten van een bijzonder begin van de zondag tijdens ProefMei. 

Dit jaar heeft de ProefMei Concert Brunch een tintje ‘Liberation’, in het kader van 75 jaar bevrijding dat later het jaar op de Brabantse Wal groots gevierd wordt.
Je krijgt hier verschillende gerechten voorgeschoteld met producten uit de streek met oog voor ‘gezond en van dichtbij is lekker’. 

Tijdens de brunch verzorgt Harmonie Kolpings Zonen een concert dat bestaat uit drie delen met een aantal verrassende wendingen richting 75 jaar bevrijding. Prominente gast tijdens het concert is Björn van der Doelen.

Bij de brunch zijn koffie, thee, melk en sap inbegrepen. 

Voor leden van de RABO-bank is er weer een kortingsactie! Leden krijgen €3,00 korting per ticket door het invoeren van de code die te vinden is in het magazine Dichterbij Zuidwest-Brabant.
Let op: het aantal tickets is beperkt. Standaard ticketprijs is € 27,50.

ProefMei Concert Brunch op zondag 26 mei, 12.00 uur – 14.00 uur

 

TICKETS CONCERT BRUNCH

Locatie Markiezenhof Steenbergsestraat 8 Bergen op Zoom Franse Tuin